ELAZIĞ / MERKEZ - Şeker İlkokulu

Şeker İlkokulu

Sanayi Mah. Yurtbaşı Cad. Şeker Fabrikası Sit. No.1 Yurtbaşı/ Elazığ
Vizyon
İstiyoruz ki;yönetici,öğretmen,öğrenci,veli ve personelimiz; 1. Sevinci,mutluluğu ve hüznü paylaşsın. 2. Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın. 3. Zamanın bir mücevher olduğunu bilsin. 4. Bilgiyi öğrenen değil bilgiye ulaşan olsun. 5. Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin, tartışsın.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve esaslarına bağlı,çağdaş, vatanını ve milletini seven,kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini hoşgörüyü demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek
Başarılar
KURUMSAL DEĞERLERİMİZ Okul çalışanları olarak; 1. Görevlerimizi yerine getirirken objektiflik ilkesini uygularız, 2. Tüm ilişkilerde insana saygı esasını uygular; çalışan ve hizmet alanların beklenti duygu ve düşüncelerine değer veririz, 3. Kurumsal ve bireysel gelişmenin “Sürekli Eğitim ve İyileştirme” anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanırız ve bu doğrultuda eğitim ve iyileştirme sonuçlarını en etkin şekilde değerlendiririz, 4. Çalışmalarda etkililik ve verimliliğin ekip çalışmalarıyla sağlanacağı anlayışı kabullenilerek ekip çalışmalarına gereken önemi veririz, 5. Kurumsal ve bireysel gelişmelerin bilimsel verilerin uygulama hayatına geçirilmesiyle sağlanacağına inanırız, 6. Kurumda çalışmaların bilimsel veriler doğrultusunda ve mevzuatına uygun olarak gerçekleştirildiğinde başarı sağlanacağına inanırız, 7. Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil oluruz ve çalışanın kurum katkısını tanıyıp takdir ederiz. 8. Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz.
Öğretim Şekli :Tek Öğretim
kalorifer