ELAZIĞ / MERKEZ - Şeker İlkokulu

GAMENGLISH eTwinning Projemiz Başladı.

GAMENGLISH

eTwinning projemiz başladı.

Kuruculuğunu Çorum’dan Ahu Çeltek ve Azerbaycan’dan Ruhangiz Suleymanova’nın yaptığı okulumuz ingilizce öğretmeni  Nida Polat 3. Sınıf öğrencileriyle projede yer almaktadır. Türkiye’den 4 farklı ilden(Ankara, Aksaray, Çorum, Şanlıurfa , 8 okulun,, Tunus’tan 1, Romanya’dan 1 okulun katılımı ile projemiz zenginleşiyor.

Dil öğrenimini daha verimli, eğlencili ve etkili hale getirmek temel hedefimizdir. Çocukların dil öğrenimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri için sınıf ortamının daha dikkat çekici hale getirilmesi gerekmektedir. Projemizde hem online hem de sınıf içi oyunları kullanarak bu süreci daha etkili kılmak en temel hedemizdir. Çocuklar kendi özgün oyunlarını oluşturarak diğer öğrencileriyle paylaşarak onların da oynamalarında örnek olacaklar. Dil öğrenimi bu şekilde hem daha eğlenceli hem daha etkili olacaktır.

GAMENGLISH

Our eTwinning project has started.

Our school's English language teacher has taken part in the project, founded by Ahu Çeltek from Çorum and Ruhangiz Suleymanova from Azerbaijan. Our project is enriched with the participation of 8 schools from 4 different cities of Türkiye (Ankara, Aksaray, Çorum, Şanlıurfa), 1 school from Tunisia and 1 school from Romania. We have participated in the project with our 3rd graders.

Our main goal is to make language learning more efficient, fun and effective. The classroom environment needs to be made more attractive in order for children to develop positive attitudes towards language learning. Our main goal in our project is to make this process more effective by using both online and in-class games. Children will create their own original games and share them with other students, setting an example for them to play as well. This way, language learning will be both more fun and more effective.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 13:34 - Görüntülenme: 75