ELAZIĞ / MERKEZ - Şeker İlkokulu

81 İL 81 EMANET

81 İL 81 EMANET eTwinning Projemiz

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi ve coşkusunu yaşatmak amacıyla Elazığ’dan okulumuz öğrencileriyle  yer aldığımız, Esma ERÇELİK KAPLAN ve Ayten Burcu EFE kuruculuğunda önemli bir eTwinning projesini hayata geçirdik. 81 İL 81 EMANET eTwinning projesine okulumuz İngilizce öğretmenimiz Nida Polat’ın rehberliğinde öğrencilerimizle katıldık.

Projemizde öğrencilerimiz 100 yıllık tarihi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemini kavrayarak milli değerlerimize olan bağlılığı güçlendirirken aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirmektedirler. Öğrencilerimiz bu proje ile bir araya gelerek gerçekleştirdikleri koreografi ile Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye’ye anlatmaya çalıştılar. Projemizdeki tüm öğretmen ve öğrencilerimize, onları bu çalışmada yalnız bırakmayan ve okullarında emek veren sınıf öğretmenleri ve destek olan okul müdürümüze ve müdür yardımcımıza ve dron çekiminde okulumuzu yalnız bırakmayan İl Jandarma Trafik ekibimize bu başarılı çalışmalarından ve gösterdikleri emekten ötürü gönülden teşekkür ederiz.

100 YILLARCA YAŞASIN CUMHURİYET!

25-10-2023

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 14:26 - Görüntülenme: 70